Η Microsoft είναι έτοιμη να γνωστοποιήσει περισσότερες πληροφορίες γύρω από το επόμενο Xbox που για την ώρα έχει την κωδική ονομασία Project Scorpio.

Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία επέλεξε την ιστοσελίδα Eurogamer για την αποκλειστική αποκάλυψη των τεχνικών χαρακτηριστικών της κονσόλας, χωρίς όμως να γνωρίζουμε το τι ακριβώς έχει αποφασίσει να μοιραστεί η Microsoft αυτό το διάστημα με τον κόσμο. Η επιλογή της συγκεκριμένης ιστοσελίδας δεν είναι τυχαία αφού μέσω της στήλης Digital Foundry, το Eurogamer ήταν από την αρχή κυκλοφορίας του Xbox One επικριτικό για τις τεχνικές του δυνατότητες έναντι του ανταγωνισμού και συγκεκριμένα του PlayStation 4.

 

Το δημοσίευμα του Eurogamer θα ανέβει στην ιστοσελίδα του αύριο 6 Απριλίου στις 4.00μμ ώρα Ελλάδος και σ' αυτό δεν αναμένεται να δούμε τον τελικό σχεδιασμό της κονσόλας. Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε από την ίδια τη Microsoft ότι το Project Scorpio θα είναι η πιο «δυνατή» κονσόλα με επιδόσεις 6 teraflops έναντι 4,2 του PlayStation 4 Pro και 1,3 teraflop του Xbox One. Άλλες πληροφορίες φέρουν το νέο Xbox να περιλαμβάνει στο εσωτερικό του το τροφοδοτικό, να διαθέτει σχετικά μικρό μέγεθος και να τρέχει άνετα παιχνίδια VR αλλά και όσα θα υποστηρίζουν την 4K ανάλυση. Ένα από αυτά που αναμένεται να δούμε την Πέμπτη για πρώτη φορά είναι το Forza Motorsport 7 που θα τρέχει εγγενώς στη συγκεκριμένη ανάλυση.

 

Link.png Site: Engadget