Η Microsoft προχώρησε σήμερα σε μείωση τιμή του Xbox One στο Ηνωμένο Βασίλειο η οποία αφορά το βασικό πακέτο της κονσόλας το οποίο δε περιλαμβάνει το Kinect.

Η νέα τιμή του Xbox One πλέον διαμορφώνεται στις £329.99 μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Microsoft, μια τιμή κατά £20 φθηνότερη από την προηγούμενη που ίσχυε μέχρι χθες αλλά και από αυτή που πωλείται το PlayStation 4.

 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το αν η νέα τιμή θα επεκταθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όμως ήδη τα μεγαλύτερα καταστήματα της Αγγλίας όπως το Amazon έχουν προχωρήσει στην αναπροσαρμογή της τιμής για τα αποθέματα που διαθέτουν, συμπεριλαμβανομένου και της λευκής έκδοσης της κονσόλας με το παιχνίδι Sunset Overdrive.

 

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Microsoft αντιμετωπίζει ισχυρό ανταγωνισμό από τη Sony και το PlayStation 4 σε πολλαπλές αγορές συμπεριλαμβανομένου και αυτή της Αγγλίας, όπου η αρχική τιμή του Xbox One με τον αισθητήρα Kinect είχε οριστεί στα £429,99. Η εταιρεία προχώρησε σε μείωση τιμής τον περασμένο Φεβρουάριο, συγκεκριμένα στα £399.99 ενώ τον Ιούνιο παρουσίασε μια νέα έκδοση του Xbox One χωρίς το Kinect και με τιμή (τότε) £349,99.

 

Link.png Site: TheNextWeb