Λίγο πριν την έναρξη της μεγαλύτερης έκθεσης βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο, της E3, την οποία το Insomnia θα παρακολουθήσει από κοντά, η Microsoft προχώρησε στα αποκαλυπτήρια νέου hardware για το Xbox One.

Οι τρεις συνολικά ανακοινώσεις περιλαμβάνουν μια νέα έκδοση της κονσόλας η οποία διαφοροποιείται στον σκληρό δίσκο που ενσωματώνει, με διπλάσια χωρητικότητα από τον βασικό μοντέλο, φτάνοντας πλέον το 1TB. Μία ακόμη αλλαγή της νέας έκδοσης αφορά την παρουσία ματ επίστρωσης στην επιφάνεια της κονσόλας αλλά και ένα νέο χειριστήριο για το οποίο είχαν ήδη προηγηθεί σχετικές φήμες.

 

Η διαφορά του νέου χειριστηρίου -το οποίο θα διατίθεται και ξεχωριστά-, έγκειται στο κάτω μέρος δίπλα στην υποδοχή του καλωδίου σύνδεσης με την κονσόλα, όπου πλέον υπάρχει θύρα ακουστικών, έτοιμη να δεχθεί οποιαδήποτε ακουστικά, συμπεριλαμβανομένου και αυτών που διαθέτουν κουμπιά ελέγχου. Επιπλέον η αναβάθμιση κάθε μελλοντικού firmware μπορεί να γίνεται ασύρματα χωρίς την παρουσία USB καλωδίου, ενώ παρέχει καλύτερες επιδόσεις στα bumpers αλλά και καλύτερο ήχο.

 

Η τιμή του Xbox One με χωρητικότητα 1TB με τη σειρά της έχει οριστεί στα €399, ενώ μόνιμη γίνεται η τιμή των €349 του μοντέλου με χωρητικότητα 512GB.

 

Παράλληλα η Microsoft παρουσίασε και ένα δεύτερο χειριστήριο, το οποίο διαθέτει ξεχωριστό σχεδιασμό, και το οποίο διαθέτει ονομασία σιδηρόδρομο και συγκεκριμένα Xbox One Special Edition Covert Forces Wireless Controller.

 

XbxOne_WirelessController_CovertForces_620.png

 

Ένα από τα πιο δημοφιλή αιτήματα κατόχων του Xbox One, θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Φθινόπωρο όταν και η Microsoft θα κυκλοφορήσει το Xbox Wireless Adapter το οποίο συνδέεται σε μια USB θύρα του υπολογιστή σας, επιτρέποντας τη χρήση του χειριστηρίου της κονσόλας στα παιχνίδια του PC. Η τιμή του έχει οριστεί στα $25 ενώ θα διατίθεται μαζί και με το ανανεωμένο χειριστήριο, με τιμή $80.

 

Xbox_WirelessAdapterforWindows_620.png

 

Ενημέρωση: Όπως ενημερωθήκαμε, το Xbox One με χωρητικότητα 1 TB θα διατεθεί στη χώρα μας στις 16 Ιουνίου σε επιλεγμένα καταστήματα, με τιμή €449.

 

Link.png Site: Xbox News