Η Microsoft φαίνεται πως επανεξετάζει την στρατηγική της όσο αφορά στο Xbox One, τώρα που ο Phil Spencer ανέλαβε τα ηνία του τμήματος Xbox της Microsoft. Η νέα στρατηγική είναι “το gaming πρώτα” ενώ σε συνέντευξη που παραχώρησε ο επικεφαλής του Xbox παραδέχτηκε ότι η Microsoft πήρε λάθος αποφάσεις με το Xbox One.

“Έμαθα πολλά ως ηγέτης αυτού του οργανισμού όταν πρωτοάκουσα τι αντίκτυπο είχε το μήνυμα μας στους ανθρώπους και μερικές από τις αποφάσεις που πήραμε, και που πιστεύω προσωπικά ότι ήταν οι λάθος αποφάσεις. Έπρεπε να τις ξαναδούμε αυτές τις αποφάσεις” είπε μεταξύ άλλων.

 

O Spencer εμφανίστηκε ταπεινός και ειλικρινής στη συνέντευξη και επανέλαβε την ανανεωμένη στρατηγική της εταιρείας που είναι η έμφαση στα παιχνίδια για το Xbox One.

 

Η κονσόλα πρέπει να είναι του τύπου “gaming first” και να έχει τη “στάμπα του gamer” είπε ενώ δεν έκρυψε ότι η εταιρεία ετοιμάζει πολλά πράγματα στην επερχόμενη έκθεση E3. “Η E3 είναι ένα εξαιρετικό gaming show και θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι όταν θα βρεθούμε εκεί, οι οπαδοί θα μας ακούσουν και θα καταλάβουν γιατί είμαστε εκεί” είπε με νόημα ο Spencer. Δείτε την συνέντευξη:

 

 

Link.png Site: TheNextWeb