Στα παιχνίδια ήταν εξ ολοκλήρου αφιερωμένη η φετινή παρουσίαση της Microsoft στα πλαίσια της E3, της μεγαλύτερης έκθεσης videogames στον κόσμο.

Ευχαριστώντας και αναφέροντας αρκετές φορές τη συμβολή των gamers στη διαμόρφωση της πολιτικής που ακολουθεί η ομάδα του Xbox για το Xbox One, η Microsoft προχώρησε στα αποκαλυπτήρια αρκετών παιχνιδιών που θα κάνουν την εμφάνιση τους στην κονσόλα τους επόμενους μήνες, πολλά από τα οποία θα είναι αποκλειστικότητες.

 

Η παρουσίαση ξεκίνησε με gameplay από το Call of Duty: Advance Warfare, το επόμενο επεισόδιο στη δημοφιλή σειρά το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει όπως είδαμε αρκετές εκρήξεις και εντυπωσιακά όπως πάντα γραφικά. Παραδοσιακά, κάθε εξτρά περιεχόμενο (DLC) για το παιχνίδι, θα κάνει την εμφάνιση του πρώτα στο Xbox One και το Xbox 360.

 

Στη συνέχεια σειρά είχε το Forza Horizon 2 το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου για Xbox One και Xbox 360, περιλαμβάνοντας περισσότερα από 300 αυτοκίνητα, δυναμικό καιρό, με την ανάλυση να μένει πάντα στα 1080p. Η ομάδα του Forza ανακοίνωσαν επίσης την δωρεάν διάθεση της

για τους κατόχους του Forza Motorsport 5.

 

 

Μπορέσαμε επίσης να δούμε gameplay και από το Assasin's Creed Unity, το οποίο λαμβάνει χώρα αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης και περιλαμβάνει υποστήριξη co-op 4 ατόμων.

 

Όπως αναμενόταν, το Halo είχε την τιμητική του, με τη Microsoft να ανακοινώνει το

για το Xbox One (11 Νοεμβρίου), μια συλλογή η οποία περιλαμβάνει τους τέσσερις πρώτους τίτλους της σειράς (Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 and Halo 4). Και οι τέσσερις τίτλοι θα "τρέχουν" σε ανάλυση 1080p/60fps ενώ 100 συνολικά θα είναι διαθέσιμοι 100 multiplayer χάρτες. Ειδικά το Halo 2 έχει δεχθεί σημαντική αναβάθμιση γραφικών, στα πλαίσια του εορτασμού των 10 ετών από την πρώτη κυκλοφορία του, με τους gamers να μπορούν να εναλλάσσονται με ένα πλήκτρο από τα γραφικά του Xbox στο Xbox One.

 

 

Όσον αφορά το Halo 5: Guardians, προβλήθηκε ένα νέο teaser, με τους gamers να μπορούν να πάρουν μια πρώτη γεύση από τον τίτλο την εορταστική περίοδο όταν και θα ξεκινήσει η multiplayer beta.

 

Το Dance Central ήταν ένας από τους ελάχιστους τίτλους οι οποίοι παρουσιάστηκαν και χρειάζονται το Kinect, το ειδικό περιφερειακό το οποίο πλέον δεν είναι απαραίτητη η αγορά του αφού η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα μια νέα έκδοση του Xbox One η οποία δε το περιλαμβάνει και είναι $100 φθηνότερη.

 

Άλλα videogames που ξεχώρισαν από τη φετινή παρουσίαση είναι το

,
,
,
, Sunset Overdrive, τα νέα Crackdown και Phantom Dust όπως επίσης και το Inside της Playdead Studios το οποίο φαίνεται ότι θα διαθέτει εξίσου εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με το Limbo, το άλλο δημοφιλές παιχνίδι της εταιρείας.

 

Σειρά παίρνει στις 4 τα ξημερώματα η Sony με τη δική της παρουσίαση η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα του PlayStation, διαθέσιμη για όσους αποφασίσουν να ξενυχτήσουν.

 

Link.png Site:

Link.png Site: Xbox Wire