Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης του νέου πακέτου του Xbox One στο οποίο δε θα περιλαμβανόταν το Kinect, η Microsoft είχε κάνει σαφές ότι το Kinect θα κυκλοφορούσε ξεχωριστά στο μέλλον για όσους θα ήθελαν να το προμηθευτούν.

Έτσι η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι το Kinect για το Xbox One θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 7 Οκτωβρίου και με τιμή $149.99 (€149.99). Στο πακέτο θα περιλαμβάνεται σε ψηφιακή μορφή ως δώρο και ένα παιχνίδι και συγκεκριμένα το Dance Central Spotlight της Harmonix.

 

Στην ανακοίνωση της η Microsoft επαναλαμβάνει ότι η εμπειρία του Xbox One είναι καλύτερη με το Kinect, από τη στιγμή που μέσω του αισθητήρα ο χρήστης μπορεί να εκφωνήσει φωνητικές εντολές, να κάνει χειρονομίες τις οποίες αναγνωρίζει το σύστημα, να διαβάσει τους καρδιακούς παλμούς καθώς και να αναγνωρίζει κάθε χρήστη της κονσόλας ξεχωριστά παρέχοντας τις ρυθμίσεις που έχει κάνει στο μενού.

 

Η κυκλοφορία του Xbox One χωρίς το Kinect και με τιμή €399 έγινε προκειμένου η εταιρεία να ανταγωνιστεί με καλύτερους όρους το PlayStation 4 το οποίο διατίθεται στην αγορά με την ίδια τιμή και με την Microsoft να δηλώνει διπλασιασμό πωλήσεων για το μήνα Ιούνιο. Πάντως το πακέτο που περιλαμβάνει το Xbox One μαζί με το Kinect κοστίζει €499 κάτι που σημαίνει ότι είναι κατά €50 φθηνότερο από τη λύση να προμηθευτεί ο υποψήφιος αγοραστής την κονσόλα και το Kinect ξεχωριστά.

 

Το Xbox One αναμένεται στη χώρα μας στις 5 Σεπτεμβρίου με την απλή έκδοση να κοστίζει €399 και να περιλαμβάνει το FIFA 15, Forza Horizon 2 ενώ η έκδοση με το Kinect θα περιλαμβάνει δωρεάν τα παιχνίδια FIFA 15 και το Dance Central Spotlight.

 

Link.png Site: Xbox Wire