Το συνέδριο Google I/O θα πραγματοποιηθεί σε λίγο περισσότερο από δύο μήνες, αλλά χάρη σε μερικά screenshots που διέρρευσαν καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ πιθανό η εταιρεία να ετοιμάζει μία νέα σειρά από εικονίδια για το Android και τις βασικές εφαρμογές/ υπηρεσίες.

Πιθανότατα αποτελούν τμήμα ενός επερχόμενου, περισσότερο “flat” επανασχεδιασμού του λειτουργικού συστήματος. Το νέο στυλ ονομάζεται Moonshine, και όπως μπορείτε να δείτε τα εικονίδια για τους χάρτες, το ημερολόγιο, την κάμερα και για τις υπηρεσίες Books, Games, Google+, YouTube ή το Hangouts έχουν πιο επίπεδη εμφάνιση.

 

Σύμφωνα με το Android Police που δημοσίευσε τα σχετικά screenshots, η σχετική διαρροή ενδέχεται να είναι κατά 70% έγκυρη, αφού υπάρχει αρκετός καιρός ακόμη έως στο Google I/O και υπάρχει η πιθανότητα η Google να πραγματοποιήσει εκτεταμένες αλλαγές στη σχεδίαση.

 

gallery_286955_1038_79018.jpg

 

Παρόλα αυτά, το Android Police, όπως λέει εντόπισε τα ίδια εικονίδια στην ιστοσελίδα/ υπηρεσία Google Partners (απαιτείται κωδικός) οπότε είναι πιθανό η διαρροή να είναι πράγματι αξιόπιστη.

 

Link.png Site: AndroidPolice