Πιστή στο αρχικό της χρονοδιάγραμμα, η Google κυκλοφόρησε πριν μερικά λεπτά, την αναβάθμιση στην τελική έκδοση του Android 6.0 Marshmallow, για τους κατόχους συγκεκριμένων Nexus συσκευών.

Τα smartphones και tablets της σειράς Nexus που μπορούν από τώρα να αναβαθμιστούν στην τελευταία έκδοση του Android είναι τα Nexus 5 της LG, Nexus 6 της Motorola, Nexus 7 (2013) της Asus, Nexus 9 της HTC καθώς και το Nexus Player της Asus. Αν η Nexus συσκευή σας δεν περιλαμβάνεται ανάμεσα σ' αυτές, τότε η Google δε θα προχωρήσει σε αναβάθμιση τους και θα πρέπει να συμβιβαστείτε με κάποια ανεπίσημη έκδοση.

 

Για όσους θέλουν να προχωρήσουν στην επίσημη αναβάθμιση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, θα πρέπει να κατεβάσουν το κατάλληλο image αρχείο για τη συσκευή τους από τον παρακάτω σύνδεσμο αν και τις επόμενες ημέρες η αναβάθμιση θα προσφέρεται και μέσω OTA.

 

Το Android 6.0 Marshmallow φέρνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά όπως τη δυνατότητα Now On Tap με την οποία εμφανίζονται στον κάτοχο της συσκευής πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν όπως για παράδειγμα για μια κινηματογραφική ταινία που του προτείνει κάποιος να δει αλλά και άλλων ειδών πληροφοριών, πάντα μέσα από το Google Now. Παράλληλα η διαχείριση της αυτονομίας είναι σύμφωνα με τη Google αρκετά καλύτερη, με βελτίωση που φτάνει ακόμα και το 30% σύμφωνα με δοκιμές που έχει κάνει η ίδια η εταιρεία. Επίσημη υποστήριξη αισθητήρων δακτυλικών αποτυπωμάτων για πρώτη φορά από την ίδια την πλατφόρμα και μεγαλύτερη προστασία στα δικαιώματα που έχει κάθε εφαρμογή , είναι δύο ακόμη από τα νέα χαρακτηριστικά του Android 6.0.

 

File.png Download: ']Nexus Images
Link.png Site: http://officialandroid.blogspot.gr/2015/10/get-ready-for-sweet-taste-of-android-60.html']Android Blog