Νέα εμφάνιση θα αποκτήσει και πάλι το Google Play Store όπως όλα δείχνουν και με βάση φωτογραφίες που δημοσίευσε ο μηχανικός της εταιρείας, Kirill Grouchnikov, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Google+.

Με βάση τις φωτογραφίες, ο σχεδιασμός έχει αρκετά κοινά στοιχεία με την έκδοση που χρησιμοποιούν όλοι ήδη στα android smartphones τους, όμως διακρίνεται για ένα πιο «ζωντανό» περιβάλλον και πολύ όμορφα νέα animation.

 

Το διαδικτυακό κατάστημα της Google, θα χωριστεί σε 2 κεντρικές ενότητες, σε Εφαρμογές & Παιχνίδια και σε Ψυχαγωγία, μια σημαντική μείωση από τις 6 κατηγορίες στις οποίες χωρίζεται σήμερα το Play Store. Υπάρχει ακόμα υποστήριξη για γλώσσες που διαβάζονται από δεξιά προς αριστερά, ενώ το άνω μέρος κάθε οθόνης, θα χρησιμοποιείται προκειμένου να ξεχωρίσει κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή, παιχνίδι, ταινία ή άλλο σχετικό περιεχόμενο.

 

google_play_redesign_scroll.0.gif

 

Στις φωτογραφίες του ανανεωμένου Play Store ξεχωρίζει και μία που εμφανίζει την εξέλιξη του από τα πρώτα χρόνια παρουσίας του στην Android πλατφόρμα, όταν και είχε την ονομασία Android Market. Όσον αφορά την κυκλοφορία του νέου Google Play Store στις πρώτες συσκευές, ο Grouchnikov δεν αναφέρθηκε σε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία, δίνοντας όμως την πληροφορία ότι θα έχουμε εξελίξεις πολύ σύντομα.

 

google_play_evolution.0.jpg

 

Link.png Site: https://plus.google.com/+KirillGrouchnikov/posts/N6ouFWSbjFN[/url]']GooglePlus