Σύμφωνα με πληροφορίες του C|Net, η Google θα παρουσιάσει νέες συσκευές Nexus σε μία εκδήλωση ειδικά για τον συγκεκριμένο σκοπό στο Σαν Φρανσίσκο στις 29 Σεπτεμβρίου.

Η Google θα παρουσιάσει δύο νέες συσκευές, το νέο Nexus 5 (2015) που θα κατασκευάσει η LG και το νέο Nexus 6 (2015) την κατασκευή του οποίου έχει αναλάβει η Huawei.

 

Οι δύο νέες συσκευές, θα είναι οι πρώτες στον κόσμο που θα “τρέχουν” το Android 6.0 Marshmallow, οπότε περιμένουμε από την εταιρεία να μοιραστεί με το κοινό στην εκδήλωση αλλά και με τον υπόλοιπο κόσμο (λογικά θα μεταδοθεί ζωντανά) πολλές νέες λεπτομέρειες για την πλέον σύγχρονη έκδοση του mobile λειτουργικού συστήματος της. Να σημειώσουμε, ότι από φωτογραφίες των δύο συσκευών που έχουν διαρρεύσει, θα διαθέτουν αισθητήρες ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, που σε συνδυασμό με την τεχνολογία NFC που λέγεται ότι θα υποστηρίζουν, θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην υπηρεσία πληρωμών της Google, που αντικατέστησε το Google Wallet, το Android Pay.

 

Η LG θα συνεργαστεί με την Google για τρίτη φορά στην κατασκευή ενός Nexus smartphone, μετά τα επιτυχημένα Nexus 4 και Nexus 5, αλλά για την Huawei που ανέλαβε το Nexus 6 (2015) είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με την Google. Πρόκειται σίγουρα για μία συνεργασία, που θα βοηθήσει την Κινέζικη εταιρεία να “φτιάξει” το όνομα της στις ΗΠΑ αλλά και να γίνει περισσότερο γνωστή στον υπόλοιπο κόσμο. Η Google αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τα σχέδια της ή και να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες του C|Net.

 

Link.png Site: C|Net