Το BlueStacks, η εφαρμογή που επιτρέπει σε χρήστες Windows να τρέξουν στα συστήματα τους εφαρμογές που προέρχονται από την πλατφόρμα του Android, κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση, δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία.

Συγκεκριμένα η εφαρμογή έχει ξεπεράσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 100 εκατομμυρίων download, και για να το γιορτάσει η ομώνυμη εταιρεία προσθέτει νέα χαρακτηριστικά στη δεύτερη έκδοση η οποία είναι διαθέσιμη από σήμερα. Όπως αναφέρει στέλεχος της εταιρείας, σημαντικό ρόλο στην διάδοση της εφαρμογής έχει διαδραματίσει η ποιότητα των Android εφαρμογών στο Play Store και φυσικά η μεγάλη τους ποικιλία, ειδικά σ' ότι αφορά τα διαθέσιμα παιχνίδια. Ενδεικτικό είνια ότι μόλις ένα παιχνίδι σημειώνει επιτυχία στην πλατφόρμα του Android, η BlueStacks σημειώνει μεγάλη αύξηση στην επισκεψιμότητα και η εφαρμογή σημεινώνει ρεκόρ downloads.

 

 

Το σημαντικότερο νέο χαρακτηριστικό στο BlueStacks 2.0 είναι η δυνατότητα παράλληλης εκτέλεσης πολλαπλών android εφαρμογών και παιχνιδιών, ξεπερνώντας το όριο του ενός που ίσχυε με τις προηγούμενες εκδόσεις. Ακόμα σε περίπτωση που ο χρήστης πατήσει ένα διαφημιστικό μήνυμα που εμφανίζεται κατά την ενασχόληση του με ένα παιχνίδι, τότε η διαφήμιση θα ανοίξει σε διαφορετικό tab έτσι ώστε να μην αποτελέσει εμπόδιο κατά το gaming.

 

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για download εντελώς δωρεάν από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας ή από το παρακάτω σύνδεσμο.

 

File.png Download: BlueStacks2
Link.png Site: BlueStacks