Με τη νέα αναβάθμιση των Google Maps, κάθε χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί λίστες με αγαπημένους του προορισμούς, τις οποίες θα μπορεί να μοιράζεται με όποιον θέλει.

Η αποθήκευση των προορισμών θα είναι πολύ εύκολη. Μόλις βρει κανείς έναν προορισμό που θέλει να προσθέσει στις λίστες, το μόνο που θα χρειάζεται είναι να χρησιμοποιήσει την επιλογή «Αποθήκευση».

 

Ο προορισμός θα μπορεί να καταχωρισθεί σε κάποια από τις λίστες που έχει δημιουργήσει ήδη η Google (π.χ. Αγαπημένα), αν και κάθε χρήστης θα μπορεί να δημιουργεί καινούριους καταλόγους, «βαφτίζοντάς» τους με ονόματα έως 40 χαρακτήρων.

 

 

Επιπλέον, κάθε λίστα θα μπορεί να αποσταλεί στις επαφές του με διάφορους εναλλακτικούς τρόπους – όπως SMS και email, ή μέσω μηνυμάτων στο Twitter και το iMessage. Επίσης, θα είναι προσβάσιμη και offline.

 

Το νέο χαρακτηριστικό θα ενσωματωθεί τόσο στην desktop όσο και στη mobile έκδοση των Google Maps. Σύμφωνα με την Google, η αναβάθμιση της εφαρμογής για τις συσκευές Android και iOS θα είναι διαθέσιμη σε λίγες ημέρες.

 

Link.png Site: PhoneArena