Πιο εύχρηστη θέλει να κάνει την εφαρμογή των Χαρτών της η Google, παρουσιάζοντας μια νέα έκδοση σήμερα με αλλαγές στο περιβάλλον χρήσης.

Aρχικά στην έκδοση των Google Maps για την πλατφόρμα του Android, ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει μια μπάρα πλοήγησης στο κάτω μέρος, η οποία περιλαμβάνει μερικές από τις πιο χρήσιμες λειτουργίες της υπηρεσίας. Με scrolling από κάτω προς τα πάνω, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει τρεις επιλογές, με την πρώτη να επιτρέπει την εύκολη εύρεση ενός εστιατορίου γύρω από τη θέση του, η δεύτερη εμφανίζει την κίνηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο ενώ η τρίτη αναφέρει τα δρομολόγια των συγκοινωνιών.

 

Σε πραγματικό χρόνο η Google εμφανίζει κάτω από κάθε επιλογή και άλλες χρήσιμες πληροφορίες όπως προτάσεις για μέρη που μπορείτε να γευματίσετε ή να πιείτε ένα ποτό με βάση τις αξιολογήσεις άλλων χρηστών, αλλά και με βάση την τιμή. Ακόμα το περιβάλλον διαθέτει συντομεύσεις για εύρεση του κοντινότερου ATM, φαρμακείων και βενζινάδικων.

 


VxKMTO0vW5E4ZEQ3ijK-vWwVEezd0mUM86bhRvMrEIfLGLZrc4H5inJTKjo5_u4B50h-Cn4t6xO-fbXndGrC31s08mqX3wOCCDoq8CVHFpWGW-SaUmEF0sM9i02EoOFh-pm0n0wL

 


Αν ο χρήστης επιλέξει τη λειτουργία του αυτοκινήτου, εκτός από την κίνηση στους δρόμους μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού να δει τις οδηγίες πλοήγησης για το σπίτι ή την εργασία του από τη θέση που βρίσκεται. Τέλος η τρίτη επιλογή εμφανίζει ανάλογα με τον προορισμό σας, τα διαθέσιμα ΜΜΜ που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε, με την ώρα άφιξης να εμφανίζεται ανάλογα με την υποστήριξη που υπάρχει ανά χώρα.

 

Link.png Site: Google