Πριν μερικές ημέρες, είδαμε τις πρώτες εικόνες και βίντεο από το νέο Gmail που ετοιμάζει η Google αρχικά για την Android πλατφόρμα, και από σήμερα μπορούμε να το εγκαταστήσουμε στα smartphone μας λίγο πριν κάνει την εμφάνιση του στο Play Store.

Το Gmail 5.0 για Android διαθέτει το σχεδιασμό "Material Design" που αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό του νέου Android 5.0 Lollipop αλλά και των εφαρμογών που θα κυκλοφορήσουν για τη νέα έκδοση της δημοφιλούς πλατφόρμας της Google.

 

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, το περιβάλλον της εφαρμογής μπορεί να θεωρηθεί πιο «καθαρό», με σαφείς αποστάσεις των γραμμών μεταξύ τους και όμορφα γραφικά ενώ θυμίζει αρκετά τη νέα εφαρμογή Inbox που παρουσίασε πρόσφατα η Google ως έναν διαφορετικό τρόπο διαχείρισης των email σας.

 

Εκτός του ανανεωμένου σχεδιασμού, εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης είναι η υποστήριξη ανταγωνιστικών υπηρεσιών όπως Yahoo και Outlook, με το χρήστη να μπορεί να διαχειρίζεται και αυτούς τους λογαριασμούς του χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει κάποια άλλη εφαρμογή.

 

Η ιστοσελίδα Android Police μας δίνει την ευκαιρία να εγκαταστήσουμε το Gmail 5.0 στις συσκευές μας μέσα από το παρακάτω apk αρχείο το οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε κανονικά στη συσκευή σας όπως κάθε άλλο αρχείο. Η Google αναμένεται να διαθέσει επίσημα τη νέα έκδοση μέσω του Play Store μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

 

File.png Download: Gmail 5.0 για Android

Link.png Site: Android Police