Την περασμένη εβδομάδα η Google προχώρησε στην αναβάθμιση της εφαρμογής του Gmail για το Android με αλλαγές όπως το νέο γραφικό περιβάλλον των συνομιλιών ταξινομημένες ανά καρτέλες αλλά και άλλες οπτικές αλλαγές. Όπως φαίνεται η αναβάθμιση φέρει μία ακόμη τροποποίηση, αυτή της υποστήριξης διαφημίσεων.

Η ιστοσελίδα του Android Police ανακάλυψε μέσα από το APK της τελευταίας έκδοσης ότι υπάρχουν αρκετές αναφορές για διαφημίσεις στον κώδικα. Προς το παρόν δε μπορούμε να γνωρίζουμε το σημείο στο οποίο θα τοποθετηθούν ή το μέγεθός τους.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι σήμερα το Android δεν περιλαμβάνει προεγκατεστημένες εφαρμογές με διαφημίσεις, αν εξαιρέσουμε αυτή του YouTube. Με το ποσοστό των χρηστών του Android να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο και αν αναλογιστεί κανείς ότι η Google έχει ένα μεγάλο ποσοστό των κερδών της να προέρχονται από διαφημίσεις, η συγκεκριμένη κίνηση ήταν καθαρά θέμα χρόνου μέχρι να κάνει την εμφάνισή της στην πλατφόρμα του Android.

 

Link.png Site: http://blog.gsmarena.com/google-to-bring-ads-in-gmail-for-android/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter[/url]']GSMArena