H Google προχώρησε σε μια σημαντική αλλαγή για τα εισερχόμενα mail που δέχονται όσοι διαθέτουν λογαριασμό Gmail.

Εξαιτίας των διαφορετικών τύπων email που δεχόμαστε καθημερινά τα οποία μας αποσπούν την προσοχή και κάνουν πιο δύσκολο να εστιάσουμε στα πραγματικά ενδιαφέροντα μηνύματα που μας ενδιαφέρουν, η Google προτείνει έναν πιο έξυπνο τρόπο οργάνωσης.

 

Με την παρουσία πλέον καρτελών (tabs) στην κορυφή του Gmail, όλα τα εισερχόμενα email που δέχεται κατηγοριοποιούνται αυτόματα σε 4 κατηγορίες, τα σημαντικά η αλλιώς Primary, τα Social που αφορούν ενημερώσεις από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, τα Promotions για προσφορές καταστημάτων και τέλος τα Updates για αποδείξεις αγορών και λογαριασμούς.

 

desktop.png

 

 

Η Google διαθέτει εργαλεία για την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση των tabs όπως τη δημιουργία νέων, τη σύνδεση συγκεκριμένων ατόμων με συγκεκριμένα tabs καθώς και εύκολη μεταφορά email από μια κατηγορία στην άλλη μέσω drag n drop.

 

Το νέο inbox δεν είναι όμως αποκλειστικότητα της desktop έκδοσης αφού η Google το προσθέτει στις μελλοντικές εκδόσεις των εφαρμογών του Gmail για Android και iOS.

 

 

Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει το νέο Inbox και οι νέες δυνατότητες που αυτό παρέχει, μπορείτε πολύ εύκολα να απενεργοποιήσετε τα νέα χαρακτηριστικά και να επιστρέψετε στην προτέρα κατάσταση.

Όπως παραδοσιακά γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, το νέο inbox θα διατεθεί σταδιακά στους χρήστες τις επόμενες ημέρες μέσα από τη ρύθμιση Configure Inbox.

 

Link.png Site: http://gmailblog.blogspot.gr/2013/05/a-new-inbox-that-puts-you-back-in.html[/url]']Gmail Blog