Με σημερινή της ανακοίνωση, η Google γνωστοποιεί ότι τις επόμενες ημέρες ο νέος τρόπος σύνταξης ενός email στο Gmail, θα διατεθεί σε όλους του χρήστες της υπηρεσίας χωρίς να υπάρχει δρόμος επιστροφής.

Αυτό σημαίνει ότι ο παλιός τρόπος σύνταξης email θα αποσυρθεί και τη θέση του θα πάρει το νέο παράθυρο σύνταξης email το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2012.

 

Λίγο μετά την εμφάνιση του, η Google δέχθηκε αρκετά αρνητικά σχόλια, κάτι που οδήγησε την εταιρεία σε συνεχή βελτίωση του χαρακτηριστικού. Όπως υποστηρίζει η Google, με το νέο αυτό τρόπο σύνταξης email, ο χρήστης μπορεί να δει τα email που υπάρχουν στα εισερχόμενα του, με άλλους όμως να αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο τους αποσπά την προσοχή.

 

Ή δυνατότητα επιστροφής στο παλιό παράθυρο που καταλάμβανε ολόκληρη την οθόνη θα αφαιρεθεί εντελώς μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Όσοι θέλουν να έχουν μια εμπειρία όσο το δυνατό πιο κοντινή στη παλιά μέθοδο, μπορούν να επιλέξουν από τη πάνω δεξια γωνία του παραθύρου το πλήκτο για το "άνοιγμα" του παραθύρου και στη συνέχεια να επιλέξουν το "Default to full screen".

 

Link.png Site: http://thenextweb.com/google/2013/08/13/google-switches-everyone-to-gmails-new-compose-window-says-farewell-to-the-old-version-for-good/[/url]']TheNextWeb