Δύο tweets από τον δημοφιλή λογαριασμό @evleaks, φαίνεται να επιβεβαιώνουν παλαιότερες πληροφορίες γύρω από το πρόγραμμα Nexus της Google και τα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας.

Έτσι, σύμφωνα και με τον @evleaks ο οποίος είναι γνωστός για τις έγκυρες πληροφορίες του, η Google δεν θα κυκλοφορήσει το Nexus 6, με το προηγούμενο μοντέλο, το Nexus 5, να αποτελεί όπως φαίνεται το τελευταίο smartphone της σειράς.

 

https://twitter.com/evleaks/status/467412167269310464

Με το δεύτερο του tweet, ο @evleaks έρχεται όμως να επιβεβαιώσει πληροφορίες που διέρρευσαν στις 30 Απριλίου, οι οποίες ανέφεραν ότι η Google θα εγκαινιάσει ένα νέο πρόγραμμα κυκλοφοριών συσκευών με την ονομασία Silver. Οι συσκευές που θα κυκλοφορήσουν κάτω από το συγκεκριμένο πρόγραμμα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν θα ανήκουν στην μεσαία τιμολογιακή κατηγορία αλλά στην υψηλή , με τη Google να αναλαμβάνει την προώθηση τους μέσα από μια πολύ μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία.

 

Η Google ήδη κάνει κάτι παρόμοιο με τις εκδόσεις Google Play Editions, δημοφιλών κινητών τηλεφώνων όπως τα HTC One, Galaxy S4, Xperia Z1 κ.α. Πολύ πιθανόν να μάθουμε περισσότερα γύρω από τα πλάνα της εταιρείας στο προσεχές συνέδριο Google I/O το οποίο λαμβάνει χώρα μεταξύ μεταξύ 25 και 26 Ιουνίου.