Ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα η Google, μας κρατά σε εγρήγορση για τα σχέδια της εταιρείας σχετικά με τα ειδικά γυαλιά που προτίθεται να κυκλοφορήσει στο μέλλον.

Το Google Glass είναι το σχέδιο της εταιρείας να μεταφέρει πολλές από τις δυνατότητες ενός smartphone σε ειδικά γυαλιά κάτι πολύ πιο εντυπωσιακό όπως μπορείτε να δείτε και από το νέο βίντεο αφού περιέχει στοιχεία «επαυξημένης πραγματικότητας».

 

Ακόμα βλέπουμε για πρώτη φορά στοιχεία του γραφικού περιβάλλοντος καθώς και μια σειρά από ενέργειες τις οποίες εκτελούν τα Google Glass με βάση τις φωνητικές μας εντολές. Στο άκρως εντυπωσιακό βίντεο μπορούμε να δούμε διάφορες λειτουργίες όπως την αναζήτηση στο web, την εγγραφή βίντεο και λήψεων φωτογραφιών, αποστολή φωνητικών μηνυμάτων αλλά και πιο εντυπωσιακών λειτουργιών όπως η μετάφραση σε ξένη γλώσσα καθώς και οδηγίες πλοήγησης.

 

Αν και η εμπορική διάθεση των Google Glass δεν αναμένεται να γίνει πριν το 2014, εντούτοις η Google δίνει περιστασιακά τη δυνατότητα σε συγκεκριμένες ομάδες, να προμηθευτούν μια πρώτη έκδοση προς το τέλος του έτους με την ονομασία "Exporer" και με τιμή $1.500 χωρίς τους φόρους.

 

Link.png Site: http://www.google.com/glass/start/[/url]']Google Glass