Με αφορμή το συνέδριο της Google I/O την προσεχή Τετάρτη, έγινε γνωστό πως τα Google Glass θα είναι διαθέσιμα και εκτός Αμερικής, διευρύνοντας έτσι την αγορά τους σε πολύ μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό σε σχέση με την αρχική διαθεσιμότητα τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πιο συγκεκριμένα οι κάτοικοι της Μεγάλης Βρετανίας θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα ζευγάρι γυαλιά με το αντίτιμο των 1.000£. Η αγορά μπορεί να γίνει μέσω του Google Play, με τη beta έκδοση, την Explorer Edition να είναι η μοναδική διαθέσιμη. Επίσης, τα πλαστικά μέρη του θα είναι διαθέσιμα σε πέντε διαφορετικές αποχρώσεις και υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης ενός δωρεάν πλαισίου ή φακού.

 

Η έκδοση των Google Glass που θα γίνει διαθέσιμη στη Μεγάλη Βρετανία θα περιλαμβάνει μια εφαρμογή από τη βρετανική εφημερίδα The Guardian, με τους κυριότερους τίτλους ειδήσεων της μέρας, το Shazam app για αναγνώριση μουσικών κομματιών καθώς και την εφαρμογή fitness, Zombies Run!.

 

Τα Google Glass θα παρουσιαστούν στο κοινό στις 27 και 28 Ιουνίου σε εκδήλωση στο Λονδίνο, από τις 10 το πρωί ως τις 8 το απόγευμα στην Stable Street.

 

Link.png Site: TechCrunch