Σίγουρα οι περισσότεροι χρήστες iPhone θα έχουν πολλές χρήσιμες εφαρμογές που τους κρατούν ενήμερους με τις τελευταίες ειδήσεις και εκδηλώσεις σε όλο το κόσμο. Παρόλα αυτά, η Google ελπίζει πως οι χρήστες iOS συσκευών θα βρουν χώρο για ακόμη μία εφαρμογή.

Αν και η εφαρμογή Google News & Weather, είναι διαθέσιμη εδώ και πολύ καιρό για τους Android χρήστες, μόλις πρόσφατα έκανε την εμφάνιση της στο App Store της Apple.

 

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και είναι συμβατή με συσκευές που βασίζονται σε iOS 7 ή νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple και είναι βελτιστοποιημένη για iPhone 5/5s/5c, iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Το Google News & Weather αντλεί δεδομένα από 65.000 πηγές (ιστοσελίδες κ.ά) προσφέροντας ένα περιβάλλον εργασίας που ο χρήστης μπορεί να το διαμορφώσει όπως επιθυμεί, αρκεί να συνδεθεί στο λογαριασμό Google που διατηρεί.

 

Η εναλλαγή μεταξύ των κατηγοριών που θα επιλέξει ο χρήστης (tech, business κ.ά) γίνεται με ένα απλό "swipe" ενώ μπορεί να προσθέσει τις δικές του κατηγορίες ειδήσεων με την εισαγωγή μιας λέξης ή φράσης. Υπάρχει επίσης και η επιλογή μεταξύ ενός πιο σκουρόχρωμου και ανοιχτόχρωμου θέματος, καθώς επίσης και δυνατότητα ορισμού αναφορών για το καιρό έως και για τέσσερις μέρες και για πολλαπλές τοποθεσίες.

 

File.png Download: Google News & Weather για iOS 7

Link.png Site: Digital Trends