Το OnHub αποτελεί την πρόταση της Google στην αγορά των routers και υπόσχεται γρήγορη και σταθερή σύνδεση WiFi ενώ συνεργάζεται με ένα απλό στην χρήση app.

Το OnHub δεν διαθέτει καλώδια, και οι κεραίες του βρίσκονται στο εσωτερικό της κατασκευής, που προσφέρει ένα απαλό, χρήσιμο φωτισμό σύμφωνα με την Google.

 

Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν το OnHub χρησιμοποιώντας ένα app που θα έχουν εγκαταστήσει στην φορητή συσκευή iOS ή Android που έχουν στην διάθεση τους, και το οποίο τους δίνει την δυνατότητα να δώσουν προτεραιότητα σε συγκεκριμένες συσκευές για ταχύτερο streaming ή υψηλότερες ταχύτητες σύνδεσης κ.ά. Το router ενημερώνεται αυτόματα και χωρίς να επηρεάζει το WiFi output ενώ θα μπορεί να υποστηρίζει και μελλοντικές έξυπνες συσκευές μέσω Bluetooth Smart Ready, Weave ή 802.15.4.

 

Το OnHub κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την εταιρεία TP-Link ωστόσο η Google λέει ότι θα σχεδιάσει και άλλες συσκευές OnHub σε συνεργασία με άλλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένου ενός μοντέλου από την ASUS που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στην χρονιά. Το OnHub κοστίζει $200 και ήδη έχουν “ανοίξει” οι προ-παραγγελίες από διάφορους retailers.

 

 

Link.png Site: http://www.engadget.com/2015/08/18/google-router-onhub-wifi/[/url]']Engadget