Όπως ίσχυσε και το προηγούμενο έτος, η Google προσφέρει για μόνιμη χρήση επιπλέον 2GB διαθέσιμου χώρου στις υπηρεσίες της με την συμπλήρωση του ελέγχου ασφαλείας.

Στον έλεγχο ασφαλείας ο χρήστης κάνει μια επισκόπηση των πληροφοριών ανάκτησης του κωδικού του, τις συνδεδεμένες συσκευές, την πρόσβαση από λιγότερο ασφαλείς εφαρμογές και τα δικαιώματα πρόσβασης του λογαριασμού του από εφαρμογές, ιστοτόπους και συσκευές.

 

Η Google έτρεξε πρώτη φορά αυτή την προσφορά πέρυσι ως προώθηση της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς πλοήγησης στο Internet. Με την ολοκλήρωση της φόρμας ελέγχου, οι χρήστες φαίνεται να λαμβάνουν τον έξτρα δωρεάν αποθηκευτικό χώρο των 2GB ενώ αν και δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση, η προσφορά αναμένεται να διαρκέσει για την υπόλοιπη εβδομάδα.

 

209obk9.jpg

 

Για την προσθήκη των 2GB, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν αυτό το σύνδεσμο, και να ολοκληρώσουν τον έλεγχο των ρυθμίσεων ασφαλείας του λογαριασμού που διαθέτουν στη Google. Τα GB προστίθονται άμεσα στο λογαριασμό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο στο Google Drive αλλά και σε άλλες υπηρεσίες όπως το Gmail.

 

Link.png Site: https://security.google.com/settings/security/secureaccount[/url]']Έλεγχος ρυθμίσεων ασφαλείας
Link.png Site: Neowin