Μια νέα, ενδιαφέρουσα δυνατότητα προσφέρει από σήμερα το YouTube σε όσους ανεβάζουν βίντεο στην υπηρεσία και οι οποίοι σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά το κάνουν με αμείωτο ρυθμό.

Αν πάντα θέλατε να φτιάξετε εύκολα τα δικά σας βίντεο σε αργή κίνηση και δεν είχατε είτε τον κατάλληλο εξοπλισμό είτε το απαραίτητο λογισμικό, πλέον το YouTube δίνει αυτή τη δυνατότητα μέσα από τα εργαλεία επεξεργασίας που παρέχει για το βίντεο που έχετε ανεβάσει και συγκεκριμένα από την επιλογή Enchancments. Όπως και με τα υπόλοιπα εργαλεία επεξεργασίας του βίντεο, πατώντας το εικονίδιο με τη χελώνα μπορείτε να δείτε μια γρήγορη προεπισκόπηση του τελικού αποτελέσματος.

 

Ένα παράδειγμα από το τελικό αποτέλεσμα σε σχέση με το αρχικό βίντεο, μπορείτε να δείτε με τα παρακάτω βίντεο με τη Google να υποστηρίζει ότι «η αργή κίνηση κάνει τα πάντα καλύτερα». Με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, το YouTube αναμένεται να «γεμίσει» από σχετικά βίντεο αφού μέχρι σήμερα η δημιουργία βίντεο σε αργή κίνηση δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία.

 

Κανονικό Βίντεο

 

Μετά την επεξεργασία (1/8 της ταχύτητας)

 

Link.png Site: http://youtubecreator.blogspot.gr/2013/05/slomo-makes-everything-better.html[/url]']YouTube Creator Blog