Πρίν από περίπου δύο μήνες, όταν πρωτοανακοινώθηκε η υπηρεσία YouTube Gaming από την Google – ο ανταγωνιστής ουσιαστικά του Twitch – έγινε γνωστό ότι θα γίνει διαθέσιμη στις ΗΠΑ και στην Μ. Βρετανία το καλοκαίρι.

Από σήμερα, η υπηρεσία βρίσκεται σε λειτουργία για τους gamers που βρίσκονται στις δύο αυτές χώρες, και λογικά σταδιακά θα ξεκινήσει η λειτουργία της και για περισσότερες.

 

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στο web καθώς και σε mobile apps (Android και iOS). Όπως και στην περίπτωση του Twitch, η υπηρεσία θα διαθέτει videos σχετικά με το gaming καθώς και live streams, που θα είναι “powered” από την μεγαλύτερη κοινότητα gamers στον ιστό.

 

Περισσότερα από 25.000 παιχνίδια θα διαθέτουν την δική τους σελίδα στην υπηρεσία, που θα περιέχει τα καλύτερα video και live streams σχετικά με τον τίτλο. Επίσης θα υπάρχουν κανάλια από developers, game publishers και YouTube creators.

 

Link.png Site: /']YouTube Gaming
Link.png Site: http://www.gsmarena.com/youtube_gaming_googles_answer_to_twitch_reportedly_launching_today-blog-13702.php']GSMArena