Η HP αναμένεται σύντομα να εισέλθει στην αγορά των smartwatches, και ξεκίνησε συνεργασία με ένα retailer με την ονομασία Gilt για τη κατασκευή ενός smartwatch συμβατού με συσκευές Android και iOS. Το κομμάτι της εμφάνισης και της αισθητικής, έχει αναλάβει ο αμερικανός σχεδιαστής Michael Bastian.

Ο Bastian που είναι υπεύθυνος σχεδιασμού επέλεξε ένα στρογγυλό σχέδιο με κάσα 44 χιλιοστών από ανοξείδωτο ατσάλι. Θα υπάρχουν τρία εναλλάξιμα λουράκια, σε μαύρο λάστιχο, καφέ δέρμα και πράσσινο νάυλον ενώ θα κυκλοφορήσει και ένα μαύρο λουράκι σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

 

Ο σχεδιαστής λέει ότι ο σχεδιασμός είναι επηρεασμένος από τα πολυτελή αυτοκίνητα (και πιο συγκεκριμένα από το εσωτερικό τους όπως το ταμπλώ ή το φινίρισμα). Η HP όπως είναι φυσικό, θα αναλάβει όλα τα "έξυπνα χαρακτηριστικά" του ρολογιού, στα οποία θα περιλαμβάνονται ειδοποιήσεις για email, μηνύματα κειμένου και κλήσεις, μαζί με τα χειριστήρια ελέγχου για τη μουσική ή άλλες εφαρμογές.

 

Το smartwatch σύμφωνα με πληροφορίες θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση για το κόστος του.

 

gallery_286955_1230_31712.jpg

 

Link.png Site: Engadget