Σύμφωνα με πληροφορίες του TechCrunch, η γνωστή εταιρεία από την Ταϊβάν, ASUS, βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης μίας "φορετής" συσκευής με Android Wear (smartwatch) με κόστος που θα βρίσκεται ανάμεσα σε $99 και $149.

Με λίγα λόγια, θα είναι τουλάχιστον $50 φθηνότερη από το Samsung Gear Live ή το LG G Watch. Σύμφωνα με το TechCrunch, η ASUS άφησε να εννοηθεί ότι ο χρήστης της συσκευής, θα μπορεί να χρησιμοποιεί και χειρονομίες για τον χειρισμό της, πέρα από τα γνωστά taps και swipes στην οθόνη αφής, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι σίγουρο ότι θα υποστηρίζεται από τη τελική μορφή της συσκευής.

 

Όσο αφορά στην τελευταία, το πιθανότερο είναι ότι θα διαθέτει τεχνολογίας AMOLED, σαν αυτή που ενσωματώνει το Gear Live της Samsung. Σύμφωνα με άλλες πηγές, η ASUS στοχεύει να παρουσιάσει τη λεπτότερη συσκευή του είδους, ενώ η κωδική ονομασία της είναι "Robin" (στην εικόνα είναι ένα concept που δεν αντιπροσωπεύει το πραγματικό προϊόν έχετε υπόψη σας)

 

Η ASUS θα αποκαλύψει τη συσκευή στο κοινό στην έκθεση IFA που όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο, στη Γερμανία, τον Σεπτέμβριο.

 

Link.png Site: Engadget