Το Porsche Design P'9983 της BlackBerry ανακοινώθηκε επίσημα και αποτελεί τον αντικαταστάτη του περσινού P'9982. Το νέο smartphone της εταιρείας διαθέτει οθόνη 3.1 ιντσών ανάλυσης 720 x 720 pixels.

Στη πρόσοψη διαθέτει μία κάμερα 2.0 Megapixels ενώ η κύρια κάμερα, που εντοπίζεται στο πίσω μέρος και συνοδεύεται από LED flash βασίζεται από αισθητήρα 8.0 Megapixels.

 

Το BlackBerry Porsche Design P'9983 βασίζεται στο Snapdragon S4 Plus SoC, το οποίο διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή γενικής χρήσης με συχνότητα λειτουργίας 1.5GHz, 2GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, που μάλιστα μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας μνήμης microSD. Υποστηρίζονται WiFi 802.11a/b/g/n dual-band, Bluetooth 4.0, GPS, NFC, έχει ραδιόφωνο και είναι συμβατό με δίκτυα 4G LTE. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2100mAh.

 

Οι διαστάσεις του Porsche Design P'9983 είναι 119 x 67.1 x 10.6 χιλιοστά και το βάρος του είναι 140 γραμμάρια. Το κινητό διαθέτει πλαίσιο κατασκευασμένο από σφυρίλατο ανοξείδωτο ατσάλι -από το ίδιο υλικό είναι κατασκευασμένο και το λογότυπο Porsche Design- ενώ το σύστημα φακών της κάμερας προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρι.

Στη συσκευασία του περιλαμβάνεται ένα υψηλής ποιότητας stereo headset, ο φορτιστής διεθνών προδιαγραφών, καλώδιο USB ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσουν πολλά αξεσουάρ, μεταξύ των οποίων και θήκες από ιταλικό δέρμα σε διάφορα χρώματα. Το κινητό θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο αλλά το κόστος του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Θα είναι πάντως ακριβό.

 

https://www.youtube.com/watch?v=cYK9UALCZDE

 

Link.png Site: GSMArena