Όπως πρόσεξε στο keynote στο συνέδριο AdobeMAX, ο χρήστης του YouTube, Surface Pro Artist, η Dell ετοιμάζει ένα all-in-one PC εμπνευσμένο από το Surface Studio της Microsoft, ενώ διαθέτει και το δικό του αντίστοιχο Surface Dial-like αξεσουάρ.

Αν και παρατηρούνται ομοιότητες με το Surface Studio, το all-in-one PC της Dell επιδεικνύει κάποιες σημαντικές διαφορές στον τρόπο χρήσης του, όπως ότι για παράδειγμα ο χρήστης δεν σχεδιάζει απευθείας στην οθόνη του, αλλά σε μία τύπου Wacom Cintiq ταμπλέτα-οθόνη χρησιμοποιώντας ένα stylus (δεν είναι ξεκάθαρο αν η συσκευή του είδους είναι στάνταρντ ή είναι προαιρετική).

 

Το κάτω τμήμα επίσης στην πρόσοψη της οθόνης του all-in-one PC της Dell δείχνει… γεμάτο σε σχέση με την μινιμαλιστική προσέγγιση της Microsoft στο Surface Studio (άραγε πρόκειται όντως για έξι ηχεία; ). Στo video teaser επίσης παρακάτω, μπορείτε να δείτε και μία συσκευή που μοιάζει με μία εκδοχή του Surface Dial της Microsoft.

 

Η Dell πάντως επιβεβαίωσε την ύπαρξη του smart desk concept της όπως το ονόμασε, λέγοντας πως επιδεικνύει εξαιρετική λειτουργικότητα και πως θα φέρει συναρπαστικές δυνατότητες στους δημιουργούς, με την full-horizontal οθόνη αφής του, που σχεδιάστηκε για να λειτουργεί με διάφορα συστήματα, παρέχοντας ένα καθηλωτικό περιβάλλον εργασίας. Πρόκειται, λέει η Dell, για μία νέα κατηγορία προϊόντος, που σχεδιάστηκε ειδικά για "creators", και η οποία θα αποκαλυφθεί στην έκθεση CES 2017.

 

 

Link.png Site: Engadget