H Gigabyte ανακοίνωσε σήμερα την προσθήκη στην οικογένειά της ενός νέου υπολογιστή μικρών διαστάσεων με την ονομασία Brix Gaming, o οποίος όπως άλλωστε υποδηλώνει με σαφήνειά η ονομασία του έχει ως βασικό του προσανατολισμό το gaming.

Ο νέο αυτός υπολογιστής, τον οποίο μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία έρχεται εξοπλισμένος με την AMD A8-5557M APU καθώς και την ανεξάρτητη κάρτα γραφικών Radeon R9 M275X ενώ υποστηρίζει τόσο mSATA SSDs όσο και τους "κλασσικούς" SATA των 2.5 ιντσών. Παράλληλα είναι εφοδιασμένος με τέσσερις (4) θύρες USB 3.0 Gigabit Ethernet, θύρα mini-PCIe, 802.11 a/b/g/n/ac και Bluetooth 4.0 ενώ προσφέρει εξόδους εικόνας Mini DisplayPort και HDMI.

 

Τέλος, έχει διαστάσεις 59.6 x 128 x 115.4 mm και αξίζει να αναφέρουμε πως η εταιρεία έχει τοποθετήσει πάνω του και VESA bracket έτσι ώστε να δώσει τη δυνατότητα στον κάτοχό του να τον τοποθετήσει εφόσον το επιθυμεί πίσω από την τηλεόραση ή την οθόνη του.

 

Προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί η τιμή του αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε πως η ανακοίνωσή του έρχεται μόλις ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του Brix Pro (με γραφικά Iris Pro) που πραγματοποιήθηκε στα πλαία της CES 2014 στο Λας Βέγκας.

 

Link.png Site: http://www.tomshardware.com/news/gigabyte-brix-gaming-amd-radeon,25865.html[/url]']Tom's Hardware