Η Gigabyte ανακοίνωσε την αναβαθμισμένη έκδοση του γνωστού notebook της Aero 14, το οποίο τώρα εξοπλίζεται με την λύση VR-ready της Nvidia, GeForce GTX 1060.

Η νέα κάρτα γραφικών πάντως, δεν είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό που αξίζει να αναφέρουμε, αφού το Aero 14 εξοπλίζεται με LCD IPS οθόνη ανάλυσης WQHD και όσοι το επιθυμούν μπορούν να το αποκτήσουν με PCIe M.2 SSD χωρητικότητας 1TB (η ταχύτητα ανάγνωσης έχει αξιολογηθεί στα 2000MB/s) αλλά και με μνήμη DDR4-2400 μεγέθους 32GB. Επίσης μπορούν να το παραγγείλουν και με μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 94,24Wh και όλα τα παραπάνω –και μαζί με επεξεργαστή 6ης γενιάς Intel Core i7- σε ένα λεπτό σασί, πάχους μόλις 19,9 χιλιοστών.
Το thin & light notebook, που απευθύνεται σε απαιτητικούς χρήστες, επαγγελματίες (η εταιρεία κάνει λόγω για professional workstation) ή ακόμα και σε gamers διαθέτει μεταξύ άλλων δυνατά στερεοφωνικά ηχεία και SD card reader ενώ προσφέρει εκπληκτική αυτονομία που πηγαίνει την φορητότητα σε άλλο επίπεδο σύμφωνα με την Gigabyte. Η οθόνη του, τεχνολογίας LCD IPS υποστηρίζει ανάλυση 2560 x 1440 pixels προσφέροντας σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία υψηλή ευκρίνεια και επιδεικνύοντας πολύ καλή χρωματική απόδοση.

 

Το Aero 14 επίσης μπορεί να συνδεθεί σε δύο οθόνες 4K 60Hz μέσω των HDMI και mini-DisplayPort που διαθέτει. Όσον αφορά στην εμφάνιση του, η εταιρεία το προσφέρει σε τρία χρώματα –οι διαστάσεις του είναι 335 x 250 x 19,9 χιλιοστά και έχει βάρος 1,89 κιλά- και το φινίρισμα στο πάνω, αλουμινένιο κάλυμμα έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας Nano-Imprint Lithography για εξαιρετική λεπτομέρεια.

 

Link.png Site: TechPowerUp