Η HP ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά της επιχείρησης εκτυπωτών της Samsung Electronics, μία εξαγορά που έφτασε τα 1,05 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το A3 αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη αναπτυξιακή ευκαιρία της HP στην επαγγελματικού επιπέδου εκτύπωση στην αγορά των επιχειρήσεων. Χάρη στη προσθήκη του τμήματος της Samsung, η HP θα επεκτείνει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο της και θα έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί στην επαγγελματική αγορά των φωτοτυπικών/ εκτυπωτών A3 που αγγίζει τα $55 δισεκατομμύρια ταράζοντας τα νερά σε ένα κλάδο όπου έχουμε να δούμε πραγματική καινοτομία εδώ και πολλά χρόνια.

 

Παράλληλα, η HP αποκτά τουλάχιστον 6,5 χιλιάδες ευρεσιτεχνίες στον τομέα της εκτύπωσης και παγκόσμιας κλάσης εργατικό δυναμικό που αποτελείται από περίπου 1300 μηχανικούς και ερευνητές με ειδικότητα και τεχνογνωσία πάνω στη τεχνολογία λέϊζερ, στα ηλεκτρονικά συστήματα imaging και σε αξεσουάρ και προμήθειες.

 

Μαζί με αυτό της Samsung, η HP θα προσφέρει την ισχυρότερη γκάμα multifunction machines τύπου A3 συνδυάζοντας την απλότητα των εκτυπωτών με την υψηλή απόδοση των φωτοτυπικών. Το πλήρως ενσωματωμένο χαρτοφυλάκιο, που περιλαμβάνει και επόμενης γενιάς τεχνολογίες όπως είναι οι PageWide, προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης υπηρεσιών διαχείρισης εκτυπώσεων και εγγράφων. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Samsung θα πραγματοποιήσει επενδύσεις ύψους $300 εκατομμυρίων.

 

Link.png Site: TechPowerUp