Στις 8 Οκτωβρίου, η HTC θα πραγματοποιήσει μία εκδήλωση για να παρουσιάσει νέα προϊόντα. Φημολογείται ότι θα παρουσιάσει κάποιο νέο κινητό, το οποίο θα επιδεικνύει μεγάλες δυνατότητες στο τομέα της εμπρόσθιας κάμερας, ίσως ένα tablet (Nexus 9) αλλά και μία ξεχωριστή κάμερα για να ανταγωνιστεί τις λύσεις της GoPro, Sony (Action Cam) και Contour.

Σε αντίθεση με τη κάμερα, οι φήμες για άλλες συσκευές βρίσκονται στον... αέρα πάντως, οπότε καλό θα ήταν να μη βασιστείτε σε αυτές. Όσο αφορά στη κάμερα, και σε σχέση με τις ανταγωνιστικές προτάσεις, η λύση της HTC μοιάζει περισσότερο με.... περισκόπιο, τουλάχιστον αυτό αντιλαμβανόμαστε κοιτάζοντας τις φωτογραφίες που διέρρευσαν. Η ονομασία της κάμερας θα είναι μάλλον RECamera και χάρη σε ορισμένες ειδικές διαμορφωμένες βάσεις, μπορεί να προσαρμοστεί σχεδόν οπουδήποτε.

 

Ο form factor είναι αναμφισβήτητα... περίεργος και ίσως αμφιλεγόμενος, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε την εταιρεία να μας εξηγήσει τον λόγο που τον επέλεξε, και ποια είναι τα χαρακτηριστικά της κάμερας που τη διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό.

 

gallery_286955_1351_5169.jpg

 

Link.png Site: GSMArena