Στον λογαριασμό του χρήστη @upleaks στο Twitter “ανέβηκαν” ορισμένα επίσημα renders του νέου smartphone της HTC που σύμφωνα με διαρροές θα έχει την ονομασία HTC One M9+.

Η συσκευή, που βρίσκεται ένα “σκαλί” πάνω από το HTC One M9 θα παρουσιαστεί επίσημα στο Πεκίνο, στην Κίνα στις 8 Απριλίου σε μία ειδική εκδήλωση που έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία.

 

Στις εικόνες, το HTC One M9+ έχει μαύρο χρώμα και χρυσαφί φινίρισμα περιμετρικά, σε ένα χρωματικό συνδυασμό που δεν έχουμε δει στο HTC One M9. Στην πρόσοψη διαθέτει δύο ηχεία (σύστημα BoomSound) καθώς και αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος (άγνωστο αν λειτουργεί και ως home button ή αν υποστηρίζονται περισσότερες λειτουργίες).

Στην πρόσοψη διαθέτει δευτερεύουσα κάμερα –ενδεχομένως τύπου UltraPixel- ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει η κύρια κάμερα που συνοδεύεται από διπλού τόνου LED flash. Πιθανολογείται ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις.

 

Η πρώτη θα βασίζεται στο MediaTek MT6795 SoC και προορίζεται για την Κινέζικη αγορά, ενώ η δεύτερη θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 810 SoC και προορίζεται για την Ευρώπη ή για τις ΗΠΑ και για άλλες αγορές.

Όσο αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και σύμφωνα με φήμες θα διαθέτει οθόνη QHD με διαγώνιο 5,2 ιντσών, 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου.

 

gallery_286955_1839_30663.jpg

 

Link.png Site: GSMArena