Η φημολογούμενη επιστροφή της HTC στην πλατφόρμα των Windows Phone φαίνεται θα λάβει χώρα στις 19 Αυγούστου όταν και η Ταϊβανέζικη εταιρεία έχει προγραμματίσει ειδική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη.

Με πρόσκληση που απέστειλε σε επιλεγμένους δημοσιογράφους που πολλοί από αυτούς ασχολούνται με την πλατφόρμα των Windows Phone, η HTC δεν δίνει κάποια πληροφορία για το τι προτίθεται να παρουσιάσει. Σε συνδυασμό όμως με πρόσφατες πληροφορίες, θα πρέπει να περιμένουμε τα αποκαλυπτήρια του HTC One (M8) with Windows, η αλλιώς μιας νέας έκδοσης του κορυφαίου smartphone της εταιρείας που αντί για Android θα τρέχει την τελευταία έκδοση των Windows Phone.

 

Ένα ακόμη στοιχείο που ίσως προδικάζει την παρουσίαση Windows Phone συσκευής, είναι η υποστήριξη interactive θηκών κινητών τηλεφώνων από την τελευταία έκδοση των Windows Phone 8.1 η οποία ανακοινώθηκε σήμερα και «φωτογραφίζει» θήκες όπως τη Dot Matrix της HTC για το One M8. Πληροφορίες της ιστοσελίδας WPCentral είχαν αναφέρει νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ότι το νέο smartphone της HTC θα κυκλοφορήσει στην Αμερικανική αγορά στις 21 Αυγούστου. Επίσης πληροφορίες από τον γνωστό @evleaks ανέφεραν από τον περασμένο μήνα ότι η συσκευή θα διαθέτει ηχεία Boomsound καθώς και την χαρακτηριστική διπλή κάμερα στο πίσω μέρος του One M8.

 

Τα τελευταία windows phone smartphone της HTC, το 8X και 8S παρουσιάστηκαν πριν περίπου δύο χρόνια αποσπώντας αρκετά θετικά σχόλια, χωρίς όμως να συναντήσουν εμπορική επιτυχία. Αν η HTC μείνει πιστή στα τεχνικά χαρακτηριστικά του One M8, θα πρέπει να περιμένουμε ένα smartphone με οθόνη 5 ιντσών με Full HD ανάλυση, Snapdragon 801 με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.3 GHz, 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου, microSD θύρα καθώς και την υψηλή ποιότητα κατασκευής η οποία καθιστά το One M8 ένα από τα πιο όμορφα smartphone της αγοράς.

 

Link.png Site: WP Central