Όπως περίμεναν αρκετοί, το νέο HTC One M10 μοιάζει αρκετά με το HTC One A9, κάτι που είναι φανερό από την περισσότερο επίπεδη πλάτη.

Παρόλα αυτά, διατηρεί ορισμένα στοιχεία σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο HTC One M9, όπως την θέση του φακού της κάμερας, που βρίσκεται κάτω από την γραμμή για την κεραία.

 

Μία νέα προσθήκη στην ναυαρχίδα της εταιρείας είναι το στοιχείο laser autofocus,που βρίσκεται κάτω από το “συμμαζεμένο” σε διαστάσεις dual-tone LED flash, ενώ η κάμερα στην πρόσοψη θα είναι λέγεται εντυπωσιακή. Στην πρόσοψη επίσης, παρατηρούμε ότι στο κάτω μέρος υπάρχει ένα πλήκτρο που φιλοξενεί αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος, ενώ απουσιάζει το λογότυπο της HTC. Μία μάλλον σημαντική απουσία, είναι η έλλειψη στερεοφωνικών ηχείων στην πρόσοψη (BoomSound), κάτι που είναι απογοητευτικό.

 

Το HTC One M10 που θα έχει κατά πάσα πιθανότητα παρόμοιες διαστάσεις με το One A9, αναμένεται να διαθέτει οθόνη WQHD AMOLED με διαγώνιο 5,1 ιντσών, κύρια κάμερα 12MP UltraPixel και θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 820 SoC. Η HTC δεν θα παρουσιάσει την συσκευή στο Mobile World Congress, αλλά ότι θα το παρουσιάσει σε ξεχωριστή εκδήλωση στις 11 Απριλίου.

 

Link.png Site: GSMArena