Η HTC είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που κυκλοφορήσαν tablet με προεγκατεστημένη την έκδοση 5.0 Lollipop του Android, με το ερώτημα να παραμένει όμως πότε η εταιρεία προτίθεται να κυκλοφορήσει την αναβάθμιση για τα πιο δημοφιλή smartphone της.

Την απάντηση σ' αυτό το ερώτημα δίνει ένα tweet της εταιρείας από τον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter και το οποίο μας ενημερώνει ότι έχει λάβει τον πηγαίο κώδικα του νέου Android και ότι μέσα σε 90 ημέρες αρχής γενομένης από σήμερα, θα έχει έτοιμη την αναβάθμιση αρχικά για τα μοντέλα One M8 και One Μ7.

 

Τα δύο αυτά μοντέλα θεωρούνται τα καλύτερα smartphone της εταιρείας, ενώ όσον αφορά άλλα smartphones της HTC, δε δίνονται περισσότερες πληροφορίες εκτός από ένα νέο tweet το οποίο ενημερώνει τους κατόχους συσκευών της εταιρείας ότι περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές σύντομα.

 

https://twitter.com/htc/status/529423270043348992

 

Αν η HTC μείνει πιστή στις υποχρεώσεις της, τότε θα πρέπει να περιμένουμε την αναβάθμιση έως τις αρχές Φεβρουαρίου της νέας χρονιάς ενώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι και ένας άλλος δημοφιλής κατασκευαστής, η Motorola, ανακοίνωσε παρόμοιο χρονοδιάγραμμα 90 ημερών για συγκεκριμένα μοντέλα της εταιρείας.

 

Link.png Site: HTC @ Twitter