Η HTC ανακοίνωσε το νέο smartphone Bolt, και σε συνεργασία με την Sprint στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής επιστράτευσε μέχρι και τον διάσημο sprinter Usain Bolt για να το προωθήσει διαφημιστικά.

Πρόκειται για μία συσκευή που δανείζεται πολλά στοιχεία από την αισθητική του HTC 10, τα οποία προβάλλει σε μεγαλύτερη κλίμακα, αφού η οθόνη του, τεχνολογίας LCD IPS, έχει διαγώνιο 5,5 ιντσών υποστηρίζοντας ανάλυση WQHD (2560 x 1440 pixels). Η συσκευή, που διαθέτει αλουμινένιο unibody σχεδιασμό είναι επιπλέον dustproof και waterproof αφού καλύπτει τις προδιαγραφές IP57 (η εταιρεία πάντως επισημαίνει ότι δεν θα έπρεπε εσκεμμένα να το βυθίζετε στο νερό).

 

Το HTC Bolt ενσωματώνει ταχύτατο αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων (0,2 sec) και η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος που βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels χρησιμοποιώντας Phase Detection Autofocus μπορεί και εστιάζει σε αντικείμενα μέσα σε μόλις 0,3 sec.

 

Η κύρια κάμερα διαθέτει σύστημα φακών με f/2.0 αλλά και σύστημα οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας, και μπορεί να εγγράψει video με ανάλυση 4K. Συνοδεύεται από Dual Tone Dual LED flash. Η εμπρόσθια κάμερα για selfies βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels (διαθέτει Auto HDR mode).

 

Με το Bolt, η HTC εγκαταλείπει την υποδοχή 3.5 χιλιοστών για τα ακουστικά, ωστόσο στην συσκευασία της συσκευής συμπεριλαμβάνοντας ακουστικά τύπου BoomSound Adaptive Audio που συνδέονται στην υποδοχή USB Type-C και προσφέρει 24-bit Hi-Res ήχο, ενώ προσαρμόζονται στην ακοή του κάθε χρήστη για την βέλτιστη εμπειρία. Η υποδοχή USB Type-C επίσης υποστηρίζει Quick Charge 2.0 για την φόρτιση της μπαταρίας που έχει χωρητικότητα 3200mAh.

 

Στο εσωτερικό του, το HTC Bolt εξοπλίζεται με το Snapdragon 810 SoC σε συνδυασμό με 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή τρέχει Android 7.0 Nougat και στοιχίζει $599.

 

gallery_286955_3498_59939.jpg

 

Link.png Site: GSMArena