Για ακόμη μία φορά διαρρέουν πληροφορίες που αφορούν στο επερχόμενο Nexus 9 της Google το οποίο θα κατασκευάσει η HTC. Αυτή τη φορά, διέρρευσε η προστατευτική θήκη.

Η θήκη ονομάζεται σύμφωνα με φήμες, Magic Cover και ενσωματώνει πληκτρολόγιο Bluetooth και θα είναι διαθέσιμη σε δέρμα ή TPU (Thermoplastic Polyurethan). Η θήκη διαθέτει μαγνήτες για να προσαρμόζεται στο tablet, προσφέροντας διάφορες θέσεις στήριξης ενώ με το άνοιγμα του καλύμματος θα ενεργοποιείται το tablet.

 

Το Magic Cover θα ενσωματώνει μπαταρία 450mAh, για τη τροφοδοσία του ενσωματωμένου πληκτρολόγιου ενώ στον "μεντεσέ" θα διαθέτει microUSB για τη φόρτιση της μπαταρίας. Από την άλλη μεριά του "μεντεσέ" θα υπάρχει ένα LED, που θα δείχνει στον χρήστη ότι βρίσκεται σε κατάσταση φόρτισης κ.ά. Οι διαστάσεις της θήκης είναι 228 x 320 x 5 χιλιοστά και είναι ιδιαίτερα λεπτή ενώ τα πλήκτρα του keyboard έχουν πάχος μόλις 3 χιλιοστά.

 

Όσο αφορά στο tablet, το οποίο έχει τη κωδική ονομασία Flounder/ Volantis (γνωστό και ως T1) θα βασίζεται σε 64-bit Nvidia Tegra SoC ενώ θα υπάρχει και έκδοση LTE 4G με chipset της Qualcomm. Θα διαθέτει 4GB RAM και θα τρέχει Android L. Στην πρόσοψη θα διαθέτει κάμερα 1.6 Megapixels ενώ σύμφωνα με φήμες, η οθόνη των 8.9 ιντσών θα υποστηρίζει ανάλυση 2560 x 1600 pixels.

 

gallery_286955_1287_19690.jpg

 

Link.png Site: GSMArena