Πριν από μερικές ημέρες είχε διαρρεύσει μια πρόσκληση της Huawei για event που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου.

Στην πρόσκληση αυτή εικονίζεται ένα chip Kirin, σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εμφανές το κύκλωμα. Επομένως, η υπόθεση όλων είναι ότι στις 5 Νοεμβρίου η Huawei θα παρουσιάσει το καινούριο Kirin 950 SoC. Ωστόσο, πολλοί αναρωτιούνται εάν την ημέρα εκείνη θα παρουσιαστεί και το πολυαναμενόμενο Huawei Mate 8.

 

Άλλωστε, φημολογείται ότι το Mate 8 θα ενσωματώνει το Kirin 950 SoC, γεγονός που παρουσιάζει ως αναμενόμενη την παρουσίαση του εν λόγω smartphone αμέσως μετά την παρουσίαση του chip. Ωστόσο, ένα teaser που κυκλοφόρησε στην Κίνα απορρίπτει τις παραπάνω υποθέσεις.

 

Στο συγκεκριμένο teaser εικονίζεται ο αριθμός 8, σχεδιασμένος με το ίδιο μοτίβο κυκλώματος που χρησιμοποιείται και στην πρόσκληση για το event όπου θα παρουσιαστεί το Kirin 950, γεγονός που πιθανότατα επιβεβαιώνει ότι το Huawei Mate 8 θα ενσωματώνει το εν λόγω chip. Επιπλέον, στο teaser αναγράφεται η ημερομηνία 26 Νοεμβρίου, κατά την οποία πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί ξεχωριστό event παρουσίασης του τηλεφώνου. Άλλωστε η συγκεκριμένη ημερομηνία παρουσίασης συμπληρώνει φήμες σύμφωνα με τις οποίες η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην αγορά τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου.

 

Επιπλέον, διέρρευσαν και δύο φωτογραφίες, η μία εκ των οποίων παρουσιάζει το μεταλλικό περίβλημα της συσκευής και η άλλη το SIM Tray της συσκευής, το οποίο μαρτυρά υποστήριξη για δύο κάρτες SIM και κάρτα microSD.

 

Metal-frame-for-the-Mate-8-at-left-with-the-SIM-card-tray-on-right.jpg

 

Εάν αληθεύουν τα παραπάνω λοιπόν, το SoC Kirin 950 θα παρουσιαστεί στις 5 Νοεμβρίου και μετά από τρεις εβδομάδες, στις 26 Νοεμβρίου, θα παρουσιαστεί το Huawei Mate 8 που θα ενσωματώνει το παραπάνω chip.

 

Link.png Site: PhoneArena