Ξεκίνησε η διάθεση του Honor 5X στην Ευρωπαϊκή αγορά από το online store της Huawei (αν και δυστυχώς δεν είναι ακόμα δυνατή η αγορά του για κάποιον που ζει στην χώρα μας).

Η τιμή του πιο σύγχρονου οικονομικού smartphone της εταιρείας είναι €229,99 ωστόσο μόλις καταχωρήσετε το email σας στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα, θα λάβετε ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας €20, και επομένως για το Honor 5X θα πληρώσετε €209,99.

 

Στο online store της Huawei θα βρείτε τόσο την Silver όσο και την Grey έκδοση της συσκευής, αλλά για την Gold θα πρέπει να περιμένετε λίγες μέρες. Όλα τα παραπάνω σε περίπτωση που επισκεφτείτε κάποια χώρα από τις παρακάτω ή έχετε κάποιον φίλο ή γνωστό που ζει εκεί και μπορεί να σας βοηθήσει με την αγορά. Μπορείτε λοιπόν να αγοράσετε το Honor 5X απευθείας από την Huawei αν βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Γερμανία, στην Γαλλία, στην Ισπανία, στην Πορτογαλία, στο Βέλγιο, στην Ολλανδία ή στην Ελβετία.

 

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Honor 5X διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels και βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 615 SoC (1,5GHz, dual quad-core Cortex-A53) που συνοδεύεται από 2GB RAM και 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

 

Υποστηρίζει δίκτυα 4G και διαθέτει μπαταρία 3000mAh. Η εμπρόσθια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 5,0 Megapixels ενώ η κύρια κάμερα σε αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixels και συνοδεύεται από LED flash. Επίσης προσφέρεται αισθητήρας ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Η συσκευή τρέχει Android 5.1Lollipop με Emotion UI 3.1

 

Link.png Site: GSMArena