Σε μία προσπάθεια να βοηθήσει τους καταναλωτές να έχουν μία καλύτερη ιδέα για το επίπεδο της απόδοσης του επεξεργαστή και να επιλέγουν ευκολότερα με βάση τις απαιτήσεις και τις ανάγκες τους, η Intel αποφάσισε να δημιουργήσει τρεις σειρές επεξεργαστών Atom, όπως έχει κάνει και με τους επεξεργαστές Core (Core i3, i5 και i7).

Έτσι, η εταιρεία θα προσφέρει τις σειρές επεξεργαστών Atom x3, x5 και x7. Η σειρά Atom x3 προσφέρει τα βασικά χαρακτηριστικά και την επιπέδου "Intel απόδοση" που περιμένουν οι καταναλωτές σε tablets, phablets και smartphones.

 

Η σειρά Intel Atom x5 προσφέρει ακόμα υψηλότερη απόδοση και περισσότερα χαρακτηριστικά απευθυνόμενη σε χρήστες που θέλουν ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης, ενώ η σειρά Intel Atom x7, προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης και χαρακτηριστικών της οικογένειας.

 

Σύμφωνα με την Intel, η σειρά επεξεργαστών Atom σχεδιάστηκε για να συνδυάζει την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε συνδυασμό με εξαιρετική απόδοση σε tablets, phablets, smartphones και άλλες φορητές συσκευές.

 

Link.png Site: TechPowerUp