Ένα νέο smartphone της Lenovo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας, με το γνωστό συνδυασμό καλών τεχνικών χαρακτηριστικών και τιμής.

Το Lenovo S580 υποστηρίζει την εγκατάσταση δύο καρτών sim ενώ διαθέτει IPS οθόνη 5 ιντσών με HD ανάλυση, τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2GHz, 1GB μνήμη και 8GB αποθηκευτικού χώρου αλλά και microSD θύρα για να τον αυξήσουμε σε περίπτωση ανάγκης.

 

Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος είναι ικανή για λήψη φωτογραφιών στα 8 megapixels, με LED flash ενώ η δεύτερο στο εμπρόσθιο μέρος διαθέτει αισθητήρα 2 megapixels για ανεκτές Selfies και ικανοποιητικές βιντεοσυζητήσεις. Η μπαταρία με χωρητικότητα στα 2.150 mAh υπόσχεται σχετικά καλή αυτονομία αν και όχι στα επίπεδα άλλων μοντέλων της Lenovo, ενώ ως smartphone στηρίζεται στο Android 4.3 Jelly Bean χωρίς να υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε και αν θα ενσωματώσει την έκδοση 5.0 Lollipop.

 

Τη συσκευή όπως ενημερωνόμαστε διαθέτει για την ώρα μόνο η αλυσίδα καταστημάτων Public και Multirama, με την τιμή να έχει οριστεί στα €159.