Στην επίσημη ανακοίνωση του G Pro 2 προχώρησε σήμερα η LG, λίγες ημέρες μετά τις αρχικές πληροφορίες που έδωσε η εταιρεία για τα διάφορα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Εξωτερικά το G Pro 2 μοιάζει αρκετά με τον προκάτοχο του, έχοντας όμως πολλές ομοιότητες και με το LG G2. Στο εμπρόσθιο μέρος κυριαρχεί η IPS οθόνη των 5.9 ιντσών με Full HD ανάλυση, οθόνη που μεγάλωσε σημαντικά από τις 5.5 ίντσες του προηγούμενου μοντέλου. Συνολικά οι διαστάσεις της συσκευής είναι 157.9 × 81.9 × 8.3 χιλιοστά με βάρος 172 γραμμαρίων.

 

Στο πίσω μέρος και ακριβώς στη μέση βρίσκουμε την κάμερα των 13MP με ενισχυμένο οπτικό σταθεροποιητή και με δυνατότητα ρύθμισης της εστίασης μετά τη λήψη της φωτογραφίας. Κάτω ακριβώς από την κάμερα υπάρχει και το πλήκτρο αυξομείωσης ήχου και ενεργοποίησης/απενεργοποίησης της συσκευής κάτι που είδαμε για πρώτη φορά στο LG G2 Το LG G Pro 2 είναι σε θέση να κάνει εγγραφή βίντεο σε 4K ανάλυση αλλά και σε Full HD με 120fps κάτι που δε θυμόμαστε να έχουμε ξαναδεί. Η δεύτερη κάμερα στο εμπρόσθιο μέρος έχει ανάλυση 2.1MP και προορίζεται για βιντεοκλήσεις.

 

Στον τομέα του επεξεργαστή βλέπουμε για μια ακόμη συσκευή το Qualcomm 800 SoC με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.26 GHz αλλά με 3GB RAM και με αποθηκευτικό χώρο 16 ή 32GB ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής. Πάντως εν αντιθέση με το G2, υπάρχει θύρα microSD για να επεκταθεί ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος με επιπλέον 64 GB.

 

Το LG G Pro 2 στηρίζεται στην έκδσοση Android 4.4 KitKat στην οποία η LG έχει προσθέσει το δικό της γραφικό περιβάλλον το Emotion UX στο οποίο περιλαμβάνεται και η δυνατότητα Knock ON μέσω της οποίας η συσκευή ενεργοποιείται και απενεργοποιείται απλά με διπλό πάτημα στην οθόνη.

 

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την τιμή και την ημερομηνία διάθεσης της συσκευής κάτι που θα μάθουμε κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο μήνα όταν και θα έχουμε την πρώτη επαφή με τη συσκευή στα πλαίσια της έκθεσης MWC 2014. Στην ίδια έκθεση η LG αναμένεται να προχωρήσει και στα αποκαλυπτήρια του LG G2 mini σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσίευσε χθες η εταιρεία.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/lg_g_pro_2_goes_official_with_59_screen_and_android_kitkat-news-7805.php[/url]']GSMArena

 

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2017 είναι χορηγία της MediaMarkt