Τη mini εκδοχή του LG G2, ενός από τα καλύτερα android smartphone που είδαμε πέρσι, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά στη Βαρκελώνη.

Το LG G2 mini διαθέτει το ίδιο στυλ με το μεγαλύτερο μοντέλο όμως τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν βρίσκοντα στο ίδιο επίπεδο, κάτι αναμενόμενο. Αρχικά η IPS οθόνη των 4.7 ιντσών με ανάλυση 540 x 960 κάνει αρκετά καλύτερο το κράτημα και γενικά η εντύπωση που αποκομίσαμε είναι για μια συσκευή που ναι μεν έχει 4.7 ιντσών οθόνη αλλά είναι πολύ άνετη στο κράτημα, κάτι που βοηθάει σημαντικά και τα μόλις 121 γραμμάρια βάρους. Το πάχος της συσκευής είναι 9.8 χιλιοστά, με την ποιότητα κατασκευής να έχει διατηρηθεί πλαστική.

 

 

Στο εσωτερικό υπάρχει ο τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon 400 στο 1.2 GHz με 1 GB RAM ενώ μια δεύτερη έκδοση που όμως δε θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον στις περισσότερες Ευρωπαικές χώρες, διαθέτει το Nvidia Tegra 4i SoC με τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.7 GHz. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 8 GB, επεκτάσιμος μέσω microSD θύρας ενώ βλέπουμε ακόμα την παρουσία A-GPS δέκτη, NFC, Bluetooth 4.0 και WiFi 802.11 b/g/n.

 

Η κάμερα στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 8MP ενώ στο μπροστινό τις βιντεοκλήσεις σας αναλαμβάνει μια δεύτερη κάμερα των 1.3MP. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε ακόμα το ίδιο σχεδιαστικό "κόλπο" της LG με το κουμπί της αυξομείωσης ήχου και της ενεργοποίησης/απενεργοποίησης της συσκευής στο μέσο ενώ η επιφάνεια είναι "σαγρέ". Για το άνοιγμα πάντως της συσκευής μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Knock Code, πατώντας σε 4 διαφορετικά σημεία στην οθόνη που από πριν έχουμε επιλέξει, ένα από τα πολύ έξυπνα χαρακτηριστικά που παρουσίασε πρόσφατα η LG.

 

P1120807.JPG

 

LG G2 mini

LG G2 mini

 

LG G2 mini

LG G2 mini

 

Το LG G2 mini θα κυκλοφορήσει σε 4 χρώματα από τον επόμενο μήνα και θα το δούμε σίγουρα και στη χώρα μας. Η τιμή του δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί.

 

Η αποστολή του insomnia.gr στo MWC 2017 είναι χορηγία της MediaMarkt