Αν και το teaser της LG δεν αποκαλύπτει και πολλά και την νέα της ναυαρχίδα, τουλάχιστον μαθαίνουμε ότι το νέο G5 θα διαθέτει οθόνη “Always On”.

Αν και οι περισσότερες συσκευές με “ambient screens” όπως τα Moto X και Nexus 6P εμφανίζουν κάποιες πληροφορίες στην οθόνη για μικρά χρονικά διαστήματα –και όταν εκτελούνται συγκεκριμένες χειρονομίες- “ανάβοντας” μόνο τα pixels που απαιτούνται για τις ανάγκες της σχετικής ειδοποίησης, το Android Authority ισχυρίζεται ότι η οθόνη του LG G5 θα είναι κυριολεκτικά “always on”.

 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το G5 δεν θα διαθέτει οθόνη τεχνολογίας AMOLED αλλά η οθόνη του θα είναι ουσιαστικά η “full version” της μικρής, δευτερεύουσας οθόνης του LG V10. Αν θυμάστε, το LG V10, πάνω από την κύρια οθόνη, διέθετε μία μικρή δεύτερη οθόνη για την γρήγορη εκκίνηση εφαρμογών, για την απεικόνιση ειδοποιήσεων κ.ά. Για την ώρα, είναι άγνωστο ποια στοιχεία θα χαρακτηρίζουν την “always on” οθόνη του LG G5, ωστόσο στο teaser της LG, διακρίνουμε ότι μπορεί να δείχνει την ώρα, την ημερομηνία ή ακόμα και τις κλήσεις, τα μηνύματα και τα emails.

 

Περισσότερα για την συσκευή θα μάθουμε στις 21 Φεβρουαρίου, όταν και θα παρουσιαστεί επίσημα από την Κορεάτικη εταιρεία στην Βαρκελώνη, στα πλαίσια του Mobile World Congress 2016, μια παρουσίαση την οποία θα παρακολουθήσουμε και φέτος από κοντά.
https://twitter.com/LG_Mobile_/status/697224417248567296

 

Link.png Site: Engadget