Πολλοί είναι οι χρήστες που έχουν στη κατοχή τους το LG Optimus G, τον προκάτοχο του σημερινού ιδιαίτερα επιτυχημένου LG G2. Το Optimus G, που παρουσιάστηκε στα μισά περίπου του 2012, και είδαμε στη χώρα μας αρκετούς μήνες μετά δυστυχώς, θα αναβαθμιστεί σε Android 4.4.2 KitKat.

Τουλάχιστον αυτό δήλωσε εκπρόσωπος της γαλλικής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας SFR. Η αναβάθμιση αναμένεται το καλοκαίρι που μας έρχεται. Μάλιστα η SFR λέει ότι η επικείμενη αναβάθμιση έχει επιβεβαιωθεί από την LG, η οποία σύμφωνα με φήμες δοκιμάζει το KitKat στο κινητό από τον Ιανουάριο.

 

Το LG Optimus G τρέχει τώρα Android 4.1 Jelly Bean και με τα σημερινά δεδομένα είναι ένα mid-range smartphone, ωστόσο με βάση τις προδιαγραφές του KitKat, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να πάρει την αναβάθμιση, και δεν αποτελεί έκπληξη.

 

Εξάλλου, το Nexus 4, το οποίο όπως είναι γνωστό βασίζεται στο hardware του Optimus G, έχει ήδη «πάρει» την αναβάθμιση Android 4.4.2 KitKat. Και το νεότερο LG Optimus G Pro αναμένεται να «πάρει» KitKat, ωστόσο δεν γνωρίζουμε ακόμη το πότε.

 

Link.png Site: http://www.phonearena.com/news/LG-Optimus-G-to-be-updated-to-Android-4.4.2-KitKat-this-summer_id54401[/url]']PhoneArena