Στην αναμενόμενη κίνηση να παρουσιάσει την οικονομική έκδοση του G3, προχώρησε πριν λίγο η LG, με τα αποκαλυπτήρια του G3 Beat, η αλλιώς του G3 S όπως θα είναι η επίσημη ονομασία του στην Ευρώπη.

Όπως με τις αντίστοιχες κινήσεις της Samsung και HTC, το G3 S φέρνει παρόμοιο σχεδιασμό με τη ναυαρχίδα της εταιρείας, με μικρότερα όμως τεχνικά χαρακτηριστικά.

 

Αρχής γενομένης από την οθόνη, το G3 S διαθέτει οθόνη 5 ιντσών σε μικρότερες διαστάσεις συσκευής (137.7 x 69.6 x 10.3 χιλ) όπως έχουμε συνηθίσει από αντίστοιχα smartphone μιας και η οθόνη καταλαμβάνει το 74.1% της εμπρόσθιας επιφάνειας με ελάχιστα περιθώρια αριστερά και δεξιά. Η ανάλυση της είναι όμως HD (294ppi), με την LG να ακολουθεί μια πιο συντηριτική πολιτική έναντι του G3 το οποίο είναι το πρώτο smartphone με Quad HD ανάλυση όπως είδαμε και στην πρόσφατη παρουσίαση.

 

Το G3 S ενσωματώνει το Snapdragon 400 στο 1.2 GHz με 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου τα οποία ο χρήστης μπορεί να επεκτείνει μέσω της microSD θύρας. Επίσης βλέπουμε την παρουσία Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS με Glonass,NFC ενώ η κάμερα είναι στα 8MP συνοδευόμενη όχι μόνο από LED Flash αλλά και από το Laser Autofocus που είδαμε και στο G3.

 

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2.540 mAh, είναι αποσπώμενη ενώ από πλευράς λογισμικού "τρέχει" το Android 4.4.2 με το νέο γραφικό περιβάλλον της LG στην επιφάνεια του.

 

Η συσκευή αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της από αύριο στην Κορέα και τις επόμενες εβδομάδες στην Ευρώπη και άλλες αγορές με άγνωστη για την ώρα τιμή.

 

 

Link.png Site: LG