Όπως έχει γίνει γνωστό, στις 28 Απριλίου η LG σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει θα παρουσιάσει την νέα της ναυαρχίδα, LG G4. Η διαφημιστική προώθηση της συσκευής έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό μέσω των social media, και αυτή την φορά, ένα νέο teaser video αποκαλύπτει ορισμένα στοιχεία για την κύρια κάμερα.

Μέσα από το video μαθαίνουμε ότι η κάμερα του νέου LG G4 εξοπλίζεται με ευρυγώνιο σύστημα φακών που επιδεικνύει διάφραγμα f:/1.8 και που από ότι φαίνεται θα αποδίδει πολύ καλά σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού.

 

Για τον εξοπλισμό του νέου LG G4 έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φήμες, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται το παραμικρό. Η κάμερα λέγεται ότι θα διαθέτει σύστημα οπτικού σταθεροποιητή εικόνας που θα συνοδεύεται από βελτιωμένη τεχνολογία laser focus και θα βασίζεται σε αισθητήρα 16 Megapixels ενώ θα υποστηρίζει λήψη video ανάλυσης 4K.

 

Η συσκευή αναμένεται να βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 810 ή 808 SoC, και θα διαθέτει 3GB RAM. Η οθόνη θα έχει κατά πάσα πιθανότητα διαγώνιο 5,5 ιντσών και θα υποστηρίζει ανάλυση WQHD (2560 x 1440 pixels).

 

 

Link.png Site: GSMArena