Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και ένα νέο teaser που έχει κυκλοφορήσει η LG, η Κορεατική εταιρεία είναι έτοιμη να ανακοινώσει ένα νέο smartphone το οποίο θα διαθέτει δύο οθόνες στην πρόσοψη!

Η μαύρου χρώματος λωρίδα στο πάνω μέρος της πρόσοψης που βρίσκεται στην κορυφή της οθόνης, είναι μία δεύτερη οθόνη, που όπως μπορείτε να δείτε φιλοξενεί διάφορες συντομεύσεις εφαρμογών.

 

Η ιδέα μοιάζει με αυτή της Samsung στο Galaxy Note Edge, αλλά όπως είναι φανερό, η LG προτίμησε να τοποθετήσει την οθόνη οριζόντια και όχι κάθετα. Αν και τα στοιχεία που έχουμε για την οθόνη είναι ελάχιστα και ανεπίσημα, μπορούμε να υποθέσουμε ότι στην θέση των πέντε συντομεύσεων για εφαρμογές, θα μπορούσαν να βρεθούν εικονίδια επαφών ή ακόμα και συντομεύσεις για διάφορες λειτουργίες.

 

Η συσκευή, που πρόσφατα “πέρασε” από την Κινέζικη ρυθμιστική αρχή TENAA, ενδέχεται να παρουσιαστεί επίσημα την 1η Οκτωβρίου. Για την ώρα, έχει την κωδική ονομασία V10.

 


 


Σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έγιναν γνωστές, το LG V10 αναμένεται να διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών ανάλυσης WQHD (1440 x 2560 pixels), κύρια κάμερα 16 Megapixels με laser autofocus και dual LED flash καθώς και 5,0 Megapixels εμπρόσθια κάμερα.

 

Επίσης θα διαθέτει 3GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου καθώς και αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων, που είναι ενσωματωμένος στο πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης που βρίσκεται στο πίσω μέρος, κάτω από τον φακό της κάμερας σε μία διάταξη πλήκτρων που θυμίζει αυτή του LG G4. Θα βασίζεται επίσης στο Qualcomm Snapdragon 808 SoC.

 

Link.png Site: GSMArena